VEILIG EN MET PLEZIER RIJDEN

DAT IS ONZE MISSIE

Wie zijn wij?

Karin, Niels en Nick Aalhuizen. Een drietal instructeurs die met veel bezieling les geven!

Deelnemen aan het verkeer is een verantwoording, dat is ons standpunt!

Wij brengen dit op een professionele en veilige manier over met een hoop plezier!

We geven les vanuit onze passie. Wat begon als motorrijschool is inmiddels uitgebreid met brommer- en autorijlessen.

Omdat we weten hoe kwetsbaar je bent op de motor, blijft veilig deelnemen aan het verkeer, ook op een brommer of in de auto, bij ons altijd voorop staan.

Wat onze klanten over ons zeggen

Hoi Karin en Niels,

In 3,5 week mijn motorrijbewijs gehaald! Erg intensief, maar zowel voor AVB als voor AVD de eerste keer geslaagd dankzij de fijne lessen van Karin, ontzettend bedankt daarvoor!

En dan op dezelfde dag als het AVD exman van je vriend nog de nieuwe Yamaha xj6 krijgen, dan kan het natuurlijk helemaal niet meer stuk! Van de zomer gaan we heerlijk in het zuiden van Europa rijden.

Groetjes Susan

Susan: Een echte aanrader!

Beste Niels en Karin,

Gisteren geslaagd voor het rijbewijs A.

Niels, heel erg bedankt voor je enthousiaste en onvermoeibare inzet om mij te leren rijden. Jullie materiaal en nu ook de site zijn dik in orde. Ik kan jullie van harte aanbevelen.

Ook ik hoop binnenkort met een fraai rijwiel even langs te komen.

Nogmaals bedankt,

Coen

Coen

Hoi Niels en Karin,

Vandaag geslaagd en ik begin het nu pas echt te beseffen; Mijn grote droom en wens is uit gekomen! Niet zonder slag of stoot maar ach, wie vraagt daar straks nog naar als ik samen met ‘mijn meisje’ de wegen op ga. Sorry Niels, maar motoren zijn nu eenmaal meisjes. Ik wil jullie beide, en Niels in het bijzonder, bedanken voor jullie geweldige manier van les geven. Ook namens de andere twee in de familie nog reuze bedankt voor alle wijze raad en tips. En als je ooit nog een pattissonneke voor de deur vindt dan weet je wie er langs is geweest. Ik wens jullie het allerbeste in de toekomst.

Anne

Spiegeltje, spiegeltje, schouder, motor klaar hebben, door de hals van de pijlen, na-controle, kijken!, plaats op de weg, let op de knipperbol, enz. enz.wie kent ze nie, soms zou je wel terug willen praten, jaja da weet ik wel, ja ik heb wél gekeken, haha tis maar goed dat dat niet kan, anders had Niels toch zeker al blaren op zijn oren gehad, zo groot dat die gele dop niet meer zou passen. Maar zonder gekheid, het zijn wel dié dingen die ons klaar stomen voor het veilig rijden en het examen. En die hebben nut gehad want ook ik ben gister GESLAAGD en nog wel op Niels zijn vrije dag, thanks thanks Niels. René en ik hebben echt een hele leuke tijd gehad de lessen waren leerzaam maar ook was er tijd voor een grap en grol, dat houd het leuk. Dus Niels en Karin,nogmaals bedankt en zeker tot ziens, dikke kus Carola

Carola

Hey Karin,

ik wil je nogmaals bedanken voor de geweldige begeleiding. ben super blij dat ik in 1x geslaagd ben voor allebei de examens ik kan niet wachten tot ik volgende week mijn gsx-r de weg op mag sturen 🙂  haha ik zal in de toekomst iedereen adviseren bij jullie te gaan lessen want de manier van lesgeven en alles erom heen waren buitengewoon! succes in de toekomst en wellicht komen we elkaar een keer tegen op de weg !

groeten Tom

Tom, Your Content Goes Here

Waarom lessen bij Motorrijschool Karin Aalhuizen?

Wij gaan ervoor!

Motorrijschool Karin Aalhuizen is een rijschool met K.N.M.V. gediplomeerde instructeurs. U kunt bij ons terecht voor autorijlessen, bromfietsrijlessen en motorrijlessen in de lichte en zware categorie.

Bij de motorrijlessen volgen wij altijd op de motor. Wij zien en beleven dan wat onze leerling doet, ook voelen wij dan precies hetzelfde als onze leerlingen. Andere voordelen zijn dat we de diverse technieken kunnen demonstreren en makkelijker aanwijzingen kunnen geven.

De autorijlessen worden gegeven in een moderne Ford Focus, zoals de auto al aangeeft geven wij kwaliteitslessen en hebben we alle aandacht voor onze klanten.

ONS TEAM

Karin Aalhuizen
Karin AalhuizenRij-instructeur Motor - Auto - Brommer
Niels Aalhuizen
Niels AalhuizenRij-instructeur Motor - Brommer
Nick Aalhuizen
Nick AalhuizenRij-instructeur Auto

VEILIGHEID

WIJ VOORZIEN U VAN ALLE MOTORKLEDING. U KUNT ZO OPSTAPPEN!

Nog geen motorkleding?

Geen probleem bij ons!

Gratis te leen jassen broeken handschoenen en helmen is alle maten.

In verband met hygiëne vragen we het gebruik van een helm muts of bandana. Deze zijn voor € 8,- te koop bij de rijschool.

Ook ontvang je een cadeaubon van het Motor Kleding Center waar je op de aankopen 10% korting krijgt.

Deze bon mag je ook voor je start op komen halen zodat je met je eigen materiaal op stap kan!

EN MEER

Voorwaarden & Privacy

Klik hier